”Смаколики” літературні

23.07.2018
Поділитись в соцмережах:
”Смаколики” літературні

Художниця з Сан-Дієго Марія Мордвинцева-Кілер придумала дотепний спосіб змішати їжу і романи. В її останньому проекті під назвою ( «Їжа для роздумів») представлена ​​колекція консервів, натхнених книгами з їстівними назвами.

Обмежене видання серії консервів віддає данину поваги таким «смачним» шедеврам, як «Сніданок у Тіффані», «Голий сніданок» і «Обід в ресторані« Туга за домом ». Консервні банки прикрашені яскравими етикетками з назвами і «інгредієнтами» кожного твору, які натякають на його утримання, але не розкривають сюжет, а всередині можна знайти самі книги.

Дивлячись на упаковку, можна дізнатися «добову норму» гумору та іронії, яку містить книга, і число сторінок, які складають ідеальний «розмір порції».