Зустріч «Іронія долі, або улюблене кіно під Новий рік»

27.12.2020
Поділитись в соцмережах:
Зустріч «Іронія долі, або улюблене кіно під Новий рік»

Зустріч «Іронія долі, або улюблене кіно під Новий рік»

Наближається Новий рік – рік Бика за східним календарем. Яким він буде? Чи справдяться наші очікування та сподівання на краще? Не забуваємо, що все у наших руках і лише позитивне мислення та дії, скеровані на працю і добробут здатні перетворити ці очікування у реальність.

Аби «зарядитися» гарним настроєм та корисними передноворічними ідеями у Центральній міській бібліотеці ім.. В. Короленка відбулася зустріч «Іронія долі, або улюблене кіно під Новий рік» із циклу «Вечори задушевної розмови».

Як цікаво відсвяткувати Новий рік вдома? Чи можливо влаштувати оригінальну тематичну вечірку? Або, які ігри розвеселять ваших гостей? Чи вмієте ви обирати ялинку, аби вона не обсипалася? Ці та ще багато інших святкових ідей було запропоновано на зустрічі.

А зробити святкування по – домашньому теплим та затишним допоможе імпровізований «домашній кінотеатр», який поєднає всю вашу сім’ю за переглядом улюбленого кіно або святкових сюжетів.

Присутні на заході із задоволенням переглянули уривки з улюблених фільмів, ділилися цікавими новорічними історіями з власного життя та були вдячні за чудову задушевну атмосферу.