Презентація нового історичного роману Марі́ї Ткачі́вської ”Княгиня Острозька”

20.10.2021
Поділитись в соцмережах:
Презентація  нового  історичного роману Марі́ї Ткачі́вської ”Княгиня Острозька”

Презентація  нового  історичного роману Марі́ї Ткачі́вської "Княгиня Острозька"

19 жовтня до бібліотеки на презентацію свого нового історичного роману "Княгиня Острозька" про доньку Беати Костелецької та князя Іллі Острозького який отримав відзнаку на Міжнародному конкурсі "Коронація слова — 2021", "Вибір видавця", завітала Марі́я Ткачі́вська - письменниця і поетеса, науковиця, викладачка університету, завідувачка кафедри іноземних мов і перекладу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

На зустрічі були присутні книголюби та поціновувачі творчості письменниці, у доробку якої поетичні збірки «Просвічені силуети», «Переповнений експрес», «Коли я втікала із раю», духовна поезія «А над нашою вірою вічність» («Початок»), феєрія «День відбілює ніч», новели та оповідки «Подарунок від динозавра», художні замальовки та есе німецькою мовою «Die Ukraine von A bis Z (witzig, würzig, interessant)» — «Україна від А до Я (весело, цікаво і з перчиком), романи „Тримай мене, ковзанко“, „Я і мій Дон Жуан“, „Голос перепілки“, „Тримайся за повітря“, дитячий роман „Обережно, діти!“, авторські афоризми (збірки „Вона — королева і колонізаторка“, „Він — повелитель і приборкувач“, „Любов — бруківка всіх доріг“).
Спілкуватися з авторкою – одне задоволення. Марія Романівна розповідала про ідею та написання твору, зачитувала уривки з нового роману, познайомила зі своєю літературною творчістю. Гості отримали естетичну насолоду від спілкування з авторкою, брали участь в автограф та фото сесіях. Сподіваємось, що зустріч з Марією Ткачівською залишила в серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів письменниці.